Part 1: Er græsset grønnere på den anden side?

 

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Hifdh Bloggen indleder en serie om forskellige lande, som er kendt for et højt niveau i Quran studier. Men før sløret løftes for serien, vil jeg dele nogle reflekterende tanker, som er værd at have i mente. Nogle tanker, som skal rette vores fokus og intentioner, med Allahs vilje.

I øjeblikket hvor du læser disse ord, sidder du med alt sikkerhed foran en telefon, computer eller anden form for elektronisk apparat. Prøv stop op og kig på klokken. Hvad er klokken hos dig? Dagen er næsten omme, hvad har du mon brugt din tid på? I slutningen af dagen, tænker man over hvor lidt man har reciteret af Allahs bog. Man tænker over hvordan ens drømme og indsats afspejler to modsætninger. Det er også her man tænker, ‘hvor ville jeg ønske jeg havde mere end 24 timer i døgnet’ eller ‘hvis bare jeg boede i Egypten, var jeg haafidh/a for længe siden.’